Brouwerij EgmondBusinessLOKALE BIERBROUWERIJ DOET HET ONDANKS CORONACRISIS GOED: “GUNFACTOR IS VERANDERD”

60075620lokale-bierbrouwerij-doet-het-ondanks-coronacrisis-goed-gunfactor-is-veranderd

 

Ondanks dat de horeca het enorm zwaar heeft tijdens de coronacrisis, gaat het bij de lokale bierbrouwers juist erg goed. Zo ook bij bierbrouwerij Egmond op bedrijventerrein De Weidjes in Egmond aan den Hoef, waar de Sancti Adalberti abdijbieren worden gebrouwen. “We werken gewoon door. We maken nu vooral veel pakketten voor onze klanten”, vertelt manager Bert Niesten aan mediapartner NH Nieuws.

De kerstdagen komen er weer aan en vooral het bedrijfsleven bestelt nu leuke pakketten bij hun lokale ondernemers uit de buurt. “En daar spelen we goed op in”, legt Niesten uit. “Het was natuurlijk al een trend om een kerstpakket te sturen tijdens de feestdagen, maar door de omstandigheden waar we nu in zitten, zien we dat mensen hun lokale ondernemers in de buurt veel meer willen steunen. De gunfactor is veranderd.”

Volgens Niesten willen mensen in deze zware tijd hun collega’s, vrienden of familie vooral verrassen met persoonlijke pakketten. “De ene keer is het alleen met bier, de andere keer met kaas van de lokale kaasboerderij.” Via samenwerkingen met andere lokale bedrijven, probeert de bierbrouwerij mooie pakketten samen te stellen. “Je moet in beweging blijven, want de wereld om ons heen veranderd. We moeten buiten onze grenzen blijven kijken.”

Met dank aan https://halstadcentraal.nl/