Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u61457p58287/domains/brouwerijegmond.nl/public_html/wp-content/plugins/sr-product-360o-view/class.php on line 269

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u61457p58287/domains/brouwerijegmond.nl/public_html/wp-content/plugins/sr-product-360o-view/class.php on line 270
Rondleidingen gaan weer starten – Sancti Adalberti bieren

UncategorizedRondleidingen gaan weer starten

https://www.brouwerijegmond.nl/wp-content/uploads/AN9A6482-1280x853.jpg

Het proeflokaal is het gezellige begin- en eindpunt voor rondleidingen en proeverijen. U kunt onder leiding van deskundige medewerkers en vrijwilligers een rondleiding maken door de brouwerij en genieten van een proeverij in het Proeflokaal. Daarnaast ben je van harte welkom als je een proefglas van onze bieren wilt drinken en wilt genieten van onze lokale en biologische borrelhapjes. Met zicht op de brouwerij kan je genieten van onze bieren. Elke vrijdag, zaterdag en zondag zijn er in de brouwerij rondleidingen. Deze rondleidingen worden om 14:00 en om 16:00 gehouden. U heeft hiervoor de keuze uit verschillende arrangementen, die u hiernaast kunt terug vinden.

Tijdens de COVID-19 crisis houden we ons aan alle actuele maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd. Dat betekent dat onze rondleidingen op dit moment voor maximaal 10 personen zijn. Alleen zo kunnen wij de afstand tussen de verschillende groepen bewaken. Tevens is het alleen mogelijk om een rondleiding te doen op reservering.