UncategorizedRondleidingen Brouwerij Egmond

https://www.brouwerijegmond.nl/wp-content/uploads/AN9A6482-1280x853.jpg

Het proeflokaal is het gezellige begin- en eindpunt voor rondleidingen en proeverijen bij Brouwerij Egmond. U kunt onder leiding van deskundige medewerkers en vrijwilligers een rondleiding door de brouwerij maken en tevens genieten van een proeverij in het Proeflokaal. Daarnaast ben je van harte welkom om een proefglas van onze biologische abdijbieren te komen drinken. En gelijk te genieten van onze lokale en biologische borrelhapjes. Dit alles met het prachtige uitzicht op onze brouwerij. Rondleidingen door de brouwerij worden elke vrijdag, zaterdag en zondag gehouden tussen  14:00 en om 16:00 uur. Hierbij  heeft u keuze uit verschillende arrangementen, die u terug kunt vinden op onze boekingspagina vinden.

Een rondleiding door de brouwerij is een verhaal over de geschiedenis van Sancti Adalberti, de verbintenis met Abdij van Egmond, het gehele proces van bierbrouwen, en de beleving in de brouwerij. kortom een gezellige tour over historie, brouwen ,bottelen en beleving.

 

Tijdens de COVID-19 crisis houden we ons aan alle actuele maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd. Dat betekent dat onze rondleidingen in Brouwerij Egmond op dit moment voor maximaal 10 personen zijn. Alleen zo kunnen wij de afstand tussen de verschillende groepen bewaken. Tevens is het alleen mogelijk om een rondleiding te doen op reservering.